PLUGG & SAN DIEGO

Under de senaste 9 månaderna  har jag haft ungefär lika mycket jobb och läxor att göra som en halv termin hemma. Jätteskönt kan man ju tycka, och ja gud ja det var det haha. Men nu har jag 3 veckor kvar i skolan och vi håller just nu på med AZmerit testing (antar att man kanske kan jämföra det med våra nationella prov), om en vecka eller två börjar vi med alla Finals och på det så sitter jag nu med en uppsats, en massa matte och ett stort bokproject som jag måste göra.. hmm det svider lite, skulle hällre tagit de sista veckorna till att ta det lugnt. Fick en uppsats idag som ska vara klar imorgon, inte svåraste såklart men gud vad det står still i huvudet på mig? Kan inte fokusera haha.
MEN Imorgon efter skolan åker jag till San Diego med Samantha och hennes familj! Ska bli hur mysigt som helst och kul med lite vaccation. Vi åker över helgen, så vi kommer hem på söndag någongång.  Nästa vecka har vi även en Band banquet och min värdpappa och värdsyster har deras skolmusikal som vi ska kolla på. Annars tror jag inte att jag har så jätte mycket inbokat faktiskt.. 
 
Här är några bilder från de senaste månaderna som jag inte har visat för er. Tänkte att det kunde vara lite kul att se. 

1 MÅNAD KVAR

Vet inte vart jag ska börja? HUR sjukt är inte detta? Måste få klappa mig på axeln, 9 månader utan familj och vänner, på andra sidan jorden. Känns som jag levt någon annans liv i 9 månader nu, självklart älskar jag det, hade inte velat ändra på något alls.. Men ska kännas så skönt att få tillbaka mitt vanliga liv. Har alltså 1 (!!) månad kvar?? Jag får träffa min familj om tre veckor?? Det är helt obeskrivligt. 

Jag är så otroligt stolt över mig själv som tagit mig igenom det här. Trots de mot- och medgångar som jag haft, så sitter jag nu här och kan säga att jag imorgon har mindre än en månad kvar. Jag har fått vänner och minnen för livet som ligger mig varmt om hjärtat och vet inte hur jag ska kunna fortsätta mitt liv utan dom. Behöver packa med mig alla i en resväska!!
Påtal om resväska och packa.. Nu måste jag börja kolla över vad jag ska ha med mig hem och vad som måste slängas. Och som jag sa innan jag åkte "Hur packar man för 10 månader?" så får jag nu säga "Hur packar man ner allt från 10 månader?". Hade med mig 1 (!!) resväska hit och utifrån det fick jag köpa nya saker för att kunna leva som en normal människa i 10 månader, det är klart att jag har en hel del saker här borta.. Men vilket är nödvändigt att packa med sig hem? och vad är det som jag verkligen inte behöver? Usch så svårt det är. Allting har ju liksom något kopplat till sig, minnen från när jag köpte eller fick det, personer, ställen, osv. Vill inte slänga någonting? 
 
En annan tanke som flyger runt i mitt huvud är hur det kommer bli när jag kommer hem? Nu menar jag inte med kännslor, vänner, familj etc. Men språket? Jag är så van nu att prata Engelska, att höra det runt omkring mig varje dag och att skriva det varje dag. Oj vilken Svengelska jag kommer ha.. Ber om ursäkt i förväg, och ber er alla att inte bry er om det.. Förmodligen försvinner det väl efter ett tag haha.
 
Har tänkt ganska mycket på hur det kommer vara att träffa alla där hemma igen. För mig har ju den här tiden gått hur fort som helst, med så många nya människor och intryck, men hemma har ju allting varit någorlunda som vanligt? Visst har saker och ting hänt och änndrats men ingenting stort. Jag har ju så otroligt myket att prata och berätta om, men kommer det inte bli uttjatande efter ett tag? Hur som helst så är jag så himla spänd och taggad på att träffa mina nära och kära, kan verkligen inte vänta!! Gud vad underligt det kommer kännas? Tror att hela grejen med att jag faktiskt varit borta i tio månader kommer att kicka in när jag väl får träffa alla. Förstår ni hur jag menar? Det är liksom obegripligt för mig just nu att jag har varit borta såpass länge som jag har, men när jag väl träffar alla kommer det verkligen slå mig? 
 
Vill inte riktigt tänka på hur jag kommer känna mig när jag kommer hem. Kommer ju såklart vara hur glad som helst, men fy vad tom jag kommer känna mig.. Då är ju likom allt slut? Allt som jag var så taggad på innan och allt som jag gjorde kommer vara över? poff pang bom, borta. Mår lite dåligt över att skriva om det.. Det är ju verkligen så som folk säger, att ett utbytesår är inte ett år i ditt liv, utan det är liv i ett år. När det är slut har man ju ett hem på två ställen på jorden.. Hur ska jag klara mig utan mina vänner och min vardag här borta och kunna leva mitt liv som vanligt hemma igen? Vill inte ens veta just nu.. 
 
Kommer sakna Arizona så mycket. Det här året har vekligen varit det absolut bästa i mitt liv. Det var ett välbehövligt år där jag lärt mig så hima mycket, hittat mig själv och vuxit så enormt som person. Vet inte hur jag ska kunna tacka alla som har varit involverade i detta år och gjort det möjligt. Men det betyder verkligen allt.
 
 
TACK alla, verkligen alla, både där hemma och här borta. 
 
 
 
 
 


LONG TIME NO SEE - DE SENASTE 2 MÅNADERNA

Nu var det ju nästan exakt två månader sedan som jag uppdaterade här å bloggen.. Dåligt gjort av mig, får be så mycket om ursäkt! haha. Men nu efter lite klagomål så tänkte jag att jag kunde uppdatera er om vad som hänt de senaste månaderna och hur min sista (!!!) månad som jag har framför mig kommer att se ut.
 
Hade ju somsagt springbreak i början av mars... hehe två månader sen och juag har fortfarande inte tagit tag idet här... 
Vi åkte iallafall iväg till San Diego på lördagen och stannade där tills onsdagen. 
Dagarna i San Diego spenderades på Seaworld, vilket är en stor djurpark/nöjespark. Rseten av veckan var jag bara hemma oh tog det lugnt, försökte prata med så många som möjligt hemmifrån,då jag äntligen hade tid till det, men annars gjorde jag inget jätte speciellt. 
För ett par helger sen sov jag hos min Kontakt person, tillsammans med Yushi, en utbytesstudent från Kina, eftersom vi skulle ha en utbyttesträff på söndagen. Vi skulle egentligen iväg och kolla på en baseball match, men det slutade med att vi åkte och käka tillsammans, och shoppa litegrann, eftersom vi vart lite sena och ingen av osss var så speciellt sugna på att kolla på baseball. 
 
Förra helgen så var jag på Prom!! Jag åkte till Sabrina och hennes värdfamilj runt halv åtta på morgonen, och spenderade dagen med henne och Kati. Vi åkte och åt mat tillsammans, Sabrina gjorde mitt smink och sen kom det en tjej som gjorde vårat hår. Senare runt 6 åkte vi till en resort och tog lite bilder och åkte senare iväg till Westgate där Prom var. Ingen av oss går på Imagine Prep, skolan som höll i just en promen, men det är ca 8-9 andra utbytesstudenter som vi känner som går där, så vi hade en hel el människor som vi umgicks med iallafall. Tror vi var 12 utbytesstudenten, och IP är en väldigt liten skola med få elever så det var väldigt myigt! 
 
   
   
   
        
 
Utöver dessa saker så är det andra småsaker som är lite småroliga som har hänt. Spenderade till exempel en helg hos min kontaktperson, eftersom min vfamilj var i Utah, och umgicks då på fredagen med Kati ochSabrina ochsen på lördagen blev jag upphämtad av Calle och hans vänner, så umgicks jag med dom. Älskar verkligen min kontaktperson och hennes familj, ska fakiskt dit och sova imorgon också!! Vet att väldigt många utbytesstudenter inte har någon mer kontakt med sin LC än när det behövs, och tycker verkligen et är synd Katie och Adam är två av mina absoluta favorit personer här, och jag är så glad att jag kan ha en relation med dom utöver själva grejen om att jag är en utbytesstudent. 
Var även på Wet n' Wild med Kati, Sabrina, Sabrina's vsyster och vbror och hans kompis dagen efter Prom, var sper trevligt och kom hem med en mindre trevligare bränna.. Fått leva med mitt misstag av att inte ha på solkräm de senaste dagarna, och det har inte varit det roligaste. 
 
Hoppas att ni har haft två riktigt bra månader sen jag skrev sist haha. Ska väl försöka att få upp några mer inlägg nu innan jag far hemmåt, men somsagt, jag ska väl inte lova att det blir många av dom... 
 
 
 
 
 
 

Utbytesstudent 15/16

RSS 2.0