2 MÅNADER

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat och berättat om allt som hänt den senaste veckan. Har haft väldigt fullt upp, väntar även på några bilder, så så fort jag får dom så kommer ett riktigt inlägg upp. 

Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg för att meddela er om att jag lever och mår bra. 
Har sååå mycket som kommer hända nu de kommande veckorna. Har min födelsedag, California, band camp osv stt se fram emot. :)

Nu har jag alltså varit här i USA i två hela månader? Förstår verkligen inte hur tiden kunnat gå så snabbt? 
Det gör ont att sakna och längta hem, men samtidigt har jag 8 månader kvar här och jag känner redan nu paniken av att lämna alla här? 
Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor runt omkring mig, både här och hemma. 
Kan inte ens beskriva hur tacksam jag är för att jag har er alla vid min sida. Usch vad jag älskar er allihopa.

Mina förebilder, de jag ser upp till, de allra viktigaste personerna i mitt liv.
Känns som vi tog denna bild igår, måste klappa mig själv på axeln och vara stolt över mig själv som klarat mig "utan" er så pass länge. 

2 months down, 8 more to go 
SENASTE VECKAN

Somsagt så var det ju 9/11 i fredags och som jag berättade så var vi i yearbook och fotballkillarna ute och höll upp en kedja med allas namn på och skyltar, för att minnas alla som gick bort.
Efter skolan gick jag, Justin, Ruben, Jaelan och Michael och köpte pizza och  sen var det dags för fotballgame!
En mysigare fredag helt enkelt!


I lördags åkte jag, Chelsea och Dusty då iväg för att köpa homecomingklänning och lite andra behövliga saker. Fick med mig en fin klänning, lite smink, en jumpsuit och lite så. 


I söndags efter kyrkan så åkte vi hem till Tanner, för hans avskedsfest. Han åkte iväg på hans mission i onsdags, lite trist eftersom han var en av de roligare personerna som jag umgicks med. 
Jag var kvar där till 9 med alla andra ungdomar och sen skjutsade Riley och Dusty hem mig.


I måndags hände det inte så mycket, hade bandpractice 6-9 så kom hem vid cirkus 10 och gick bara och la mig.
Och i tisdags när jag kom hem så gick jag och la mig och sov direkt när jag kom hem haha. Vaknade vid 9 igen, pratade lite med mamma och gick och la mig igen.

Igår blev jag upphämtad av Riley från skolan och vi umgicks. Gjorde inget speciellt utan bara var.. som vanligt haha.

Idag hade vi fun sectionals.. (Istället för att spela och öva på sångerna så gjorde vi istället något kul)
Så efter skolan tog vi en promenix till en park nära skolan, åt lite pizza, lekte som småbarn i klätterställningen och hade vattenballongkrig. haha älskar att umgås med dom, så glad att jag är med i pit. Konstigaste, jobbigaste och bästa människorna i AZ. ❤️

VECKAN & DE KOMMANDE DAGARNA

För att minnas och sörja alla som gick bort under 9/11 så har vi gjort lite små projekt i yearbook. 
Vi skrev ner alla namn på blått, vitt och rött papper och gjorde sedan en "kedja" av det.
Tidningen kom igår under first period för att prata med och intervjua oss om vad vi gjort och kommer att göra mm. Så vi var cirka 5 personer som fick skippa vår första lektion för att göra en intervju med dom.
Tanken med det hela är att vi imorgon kommer att åka tidigare till skolan och vi i yearbook tillsammans med fotball killarna kommer stå utanför skolan där alla bilar kommer, med kedjan och även olika skyltar med texter som till exempel "We will never forget". 
Under kvällens fotbolls match så kommer även 15 elever från Yearbook hålla upp kedjan medans nationalsången spelas och kören kommer att sjunga.
Tycker att detta är ett jätte fint och även fast det skedde när alla på skolan var så små och inte kan komma ihåg det, så är det så viktigt att vi håller minnet vid liv. Det var en stor händelse och vändpunkt för USA.

Somsagt så är det första riktiga hemma matchen imorgon och jag är hur taggad som helst! Ska bli spännande att se vad DEHS elever har att erbjuda på hemmaplan. Lite High school spirit vill jag se och fight sången vill jag höra ett par gånger för mycket! 

Blev även frågad till Homecomming av en kompis i Marching Band häromdagen, svarade såklart ja, så nu måste det fixas klänning!
Jag, Dusty och Chelsea ska åka iväg på en liten dressshopping dag nu på lördag och försöka hitta något. Bara två veckor kvar och jag är väldigt uppbokad fram tills dess, så får passa på nu!

Nu ska jag ta och lägga mig och sova, blev en sen kväll igår och ska upp tidigare än vanligt imorgon.. 
Hoppas allt rullar på som det ska där hemma. KRAM

Utbytesstudent 15/16

RSS 2.0