CALIFORNIEN

Nu äääntligen har jag bilderna och videorna och kan dela med mig av min fantastiska resa till Californien. 
Ni förstår inte hur skönt det är att äntligen kunna göra det här inlägget. Har vart så otroligt upptagen de senaste veckorna, sen tappade jag ju somsagt bort mitt minneskort och sen har jag varit lite sjuk och hängig de senaste dagarna också.. men nuuuuu tar jag äntligen tid till att göra detta inlägg. Tyvärr kommer jag inte skriva något om det, då jag dels inte orkar och då jag även tror att bilderna och videorna kommer säga det mesta. 
 
DAG 1 - Disneyland  
 
 
 
DAG 2 - Universal studios
 
 
 
DAG 3 - Hollywood & Santa Monica
 
 
note; var bara tvungen att ta med leonardo dicaprio's hus, alltså hur mycket dröm!?!
 


FÖRLÅT!!

ber så otroligt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit någonting alls här på två veckor.. Har haft jätte fullt upp..

Jar tappat bort mitt kort till kameran med alla bilder från Californien, men ska leta lite till. I värsta fall får jag be Chelsea skicka bilderna på något vänster till mig för hon hann föra över dom till sin dator. Dock så har jag ett par videor från Californien, som jag kommer att dela med mig av så fort jag har tid att använda min dator! 

Annars har det väl inte hänt så jätte mycket, förutom att vi har haft två band competitions!
Första kom vi på andra plats med en poäng ifrån, vi lyckades även ta hem music och percussion caption!
Andra tävlingen var igår och då blev det första plats och så tog vi även hem alla captions. På fredag är det fotbolls match och sen på lördag är det dags för vår tredje tävling! 
åååh sen får jag ju inte glömma ikea och Hockeymatchen som jag var på i lördags!! Kan inte beskriva kännslan??? Nu var det ju iofs trist att de förlora, men bara grejen att jag var där?? så sjukt

Mycket roliga saker som hänt och som jag har att se fram emot. Skönt att det är så mycket roligt som händer så att man inte hinner tänka på allt det negativa.
HAUNTED HOUSE & CALI

Hade ju somsagt en utbytesträff igår. Vi åkte till en av världfamiljerna och hjälpte dom att sätta upp deras "haunted graveyard" på deras tomt. Gjorde också pumpor och gick i USA's näst läskigaste spökhus. Är ju lätt en av de lättskrämdaste personerna du kan träffa på, men hade endå väldigt roligt!! Älskar att spendera tid med mina fellow utbytisar! 


Nu är det bara 40 minuter kvar tills jag blir upphämtad och åker iväg till flygplatsen för att åka till Californien. Kan verkligen inte förstå det? dream coming true! 

Utbytesstudent 15/16

RSS 2.0