HELGEN

I fredags åkte jag, Dusty, Chelsea och Kyle in till Mesa för att kolla på en "konsert", det handlade om LDS bakgrund osv. Vart en jätte mysig dag, har alltid jättekul när jag är med Dusty, så var så glad att hon kunde följa med!

I lördags blev jag upphömtad av Riley vid 9 och vi åkte hem till Tanner för att möta upp han och hans lillebror och alla andra som skulle med till Wet'n'wild. 
Hade en jäääättemysig och rolig dag där, även fast det inte blev så mycket åka pga långa köer så var sälskapet bland det bästa! När vi var klara där och hade åkt och ätit mcdonalds så åkte alla hem och tog en dusch och möttes sedan upp hemma hos Justin en stund på kvällen. Vi käkade pizza och kollade på film/spelade tvspel haha. 
Kom hem vid 10 och gick direkt upp på mitt rum för att skypea med mamma och pappa. Men eftersom jag var så trött och sleten efter dagen så blev det inte så länge utan vi bestämde oss för att ta det innan kyrkan idag istället, då kunde jag ju få prata med min syster också!

Så imorse när jag vaknade så ringde jag upp mi familia och pratade med dom medans jag gjorde mig klar. 
Efter kyrkan så la jag mig och sov i nån timma, medans Kyle var på möte och Chelsea hade möte över telefon.
Vaknade av att det var storm ute och eftersom jag är så rädd för åska och den precis slog ner utanför huset så gick jag istället och målade naglarna med Emma Leigh och Grant haha.1 MÅNAD

Nu har alltså en månad gått sen jag satte mig på planet med mina 4 andra kompanjoner och begav mig mot USA.
Tiden går fort när man har roligt!
Hur tiden har kunnat gå så fort an jag tyvärr inte svara på, men fort har det gått! 

 
Under den relativit korta tiden jag faktiskt varit här så har jag upplevt så mycket häftiga och minnesvärda saker. 
  • Jag har varit i New York
  • jag har sett Frihetsgudinnan, ground zero, WTC och alla andra måsten 
  • Jag har missat mitt flyg och fått åka världens omväg för att komma fram
  • Jag har varit på min riktiga första high school fotbollsmatch
  • Jag har upplevt riktig highschool spirit
  • jag har börjat high school (!!)
  • Jag har träffat så många nya fina människor
  • Jag har varit med om för många stormer och haboob varningar haha
ja ni förstår, listan är lång.. Försöker att skriva ut et mesta här på bloggen, men med mitt minne så går ju det lite mindre bra.. 
 
Nu har jag 9 till månader att se fram emot, och jag är hur taggad som helst. Men även fast jag trivs så superduper bra här och inte ångrar för en sekund att jag valde att åka, så är idag en väldigt jobbig dag. 
De första månaderna kommer vara jobbigast, det har jag fått höra mer än en gång. Man måste vänja sig vid allt det nya, den nya kulturen, den nya atmosfären, de nya människorna, allting som är nytt som inte är detsamma som hemma. Men man måste också lära sig och vänja sig vid allt som inte finns där också. 
Jag har inte alla mina vänner här med mig, inte heller min familj. Och att vara utan de som man lever med dag in och dag ut, är svårt. Det gör så ont i en att se allt som händer där hemma som du går miste om. Och det är så svårt att inte kunna ringa, smsa eller åka till sina närmsta vänner när man haft en dålig dag och behöver en kram. 
Vill verkligen inte få er att tro att jag inte har det bra här borta och att jag mår dåligt, för så är inte fallet! 
Har verkligen the time of my life och lever livet till fullo. Men jag tänker inte sitta här och skriva en text om hur bra allt är och sen utesluta det faktum att saker och ting blir jobbiga. Men även fast det är jobbigt så har jag så fina vänner och sån fin fmilj, både hemma och här borta, som stöttar mig och hjälper mig genom det hela. Lite hemlängtan gör ingen stor skada, men jag vill att ni ska veta att den finns. (och jag vill att alla blivande utbytesstudenter ska ha ett humm om hur saker och ting kommer att se ut, självklart blir det ju inte lika för alla, men såhär är det jag känner)
 

Men jag är så lyckligt lottad som fick chansen att åka och lyckades hamna i en sån bra familj, i en sån bra stad, med så bra vänner. Och jag ser fram emot alla nya upplevelser och äventyr som jag har framför mig. 
Alla resor och tävlingar med Marching Band, alla resor och träffar med de andra utbytisarna, alla resor med familjen, alla andra roliga saker jag kommer att göra med mina vänner, familjen och skolan, halloween (!!!), thanksgiving, jul och allt annat skojsigt som kommer att hända. Är så sjukt taggad på de kommande månaderna så ni anar inte!

Måste få vara lite egoistisk just nu och säga detta.. Men fyfan vad jag är bra. 
Jag förverkligar mmin dröm och övervinner mina största rädslor. Jag är så stolt över mig själv och vill verkligen tacka alla som på någotvis peppade mig till att åka. ni alla är bäst!! puss
 
 


FÖRSTA FOTBOLLS MATCHEN & UTBYTESTRÄFF

Hålla vänner!
jahopp, nu är ännu en vecka över.. fy vad fort det går!! 
Helgen har iallafall varit ganska händelserik så jag ska försöka få med så mycket detaljer som möjligt! 
I fredags var första fotbolls matchen. Var hur coolt som helst, älskar verkligen High school spiriten!! Vart ju ännu mer dansa och sjunga för mig som är med i Marching band också och måste spela varje gång nånting händer haha. Förstår mig dock inte på reglerna ännu, men jag vet att vi vann i alla fall! Halvtids spelningen gick bra också, trots lite strul med att inte alla fick vara med och spela osv.. Men bra lät det och jag och min triangel trivdes ganska bra ute på planen hahah.

Igår gick jag upp och bakade lite kladdkaka på morgonkvisten, som vi skulle ha med till utbytesträffen, hann dock inte hjälpa till med köttbullarna innan jag var tvungen att åka.. 
Var framme vid stället vi skulle vara precis när det skulle börja. Vi hade då en liten "lärakänna" övning, bara för att komma igång liksom, och sen hade vi ett "möte" igen med samma saker som har vart på alla andra möten haha. vart lite långtråkigt efter ett tag, men det kvittar. Sen kom det en annan snubbe dit för att prata lite om kriminaliteten som finns här i och runt phoenix, det var faktiskt väldigt intressant och lärorikt, så då blev man plötsligt lite piggare. 
Efter det så käkade vi lite pizza och minglade och lärde känna varandra innan våra värdfamiljer kom med maten från all over the world haha.
Vi var 14 st om jag inte minns fel, från alla olika ställen i världen, så det var jätte kul att få lära känna dom. Vi var två styckna från Sverige, jag och Edwin, jättetrevlig kille verkligen! När världfamiljerna kom så fortsatte vi att äta och mingla och sen gick vi ut till poolen och badade i någon timma innan vi började fara tillbaka till buckeye. 


När vi kom hem hämtade jag och Chelsea upp Dusty och Brianna och vi åkte till Target för lite kvälls shopping.
Var in big need av nya kläder då jag inte tog med mig något alls typ hit och jag i fyra veckor gått mellan typ tre olika outfits.. Hittade iallafall ett par söta klädesplagg som jag köpte med mig och sen ett par flipflops som är ett måste när man bor här.
Har tyvärr inga bilder från fotbollsmatchen då jag inte får använda mobilen under matchen haha. Nen ska be Chelsea ta lite bilder med min kanera nästa match så jag har någonting att visa er!! 

Utbytesstudent 15/16

RSS 2.0